Bu neyin kafası Hocam?

Bu neyin kafası Hocam? Bu neyin kafası Hocam?
A- A+
Reklam

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve çokça konuşulan İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon sahneleri ile hazırladığı paylaşımıyla Türkiye’de gündem olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a en ilginç tepki AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’dan geldi.

Sosyal medya hesaplarından; “Kadınlarımız, kızlarımız Bolu’da başımızın tacıdır. Meze değil!” sözleri ile tepki gösteren Demirkol, dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'yü ise sansürledi.

RTÜK tarafından yayınlanmasında bir sakınca görülmeyen, yayınlandığı ilk bölümüyle de milyonlar Türk izleyicisinin beğenisini kazanan İnci Taneleri dizisinde ise en büyük övgüyü, oyunculuk performansıyla alan Hazar Ergüçlü, AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol tarafından sansürlendi.

Mesleğini icra eden bir sanatçının, oyun havası eşliğinde oynayan bir kadının nasıl bir rahatsızlık uyandırdığı ve sansürlendiği ise merak konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler